Om Hadsten Malerforretning

Hadsten Malerforretning er en af de ældste malerforretninger i Hadsten. Virksomheden drives af Brian Pedersen og hans kone, Christina, og det gode håndværk kommer ikke fra fremmede. Virksomheden har nemlig været i familiens eje i mange år.

Brian har arbejdet som maler i 20 år, og inden da drev hans mor og far virksomheden i mere end 40 år. Den årelange erfaring, der er blevet oparbejdet i tidens løb, kommer til udtryk i det kvalitetsarbejde, Hadsten Malerforretning altid leverer.

Kendetegnet ved kvalitet

Får man malet af Hadsten Malerforretning, kan man regne med et resultat af højeste kvalitet. Virksomheden kredser om det gode slutprodukt, som kunden bliver glad for og kan nyde med ro i sindet.

Det handler ikke kun om det tekniske malerarbejde, som bærer præg af stor erfaring med håndværket.

Hadsten Malerforretning sørger nemlig altid for at finde de bedste værktøjer og de bedste materialer, som giver det bedste resultat for kunden.

Specialisering i indvendigt malerarbejde

Det indvendige malerarbejde er der, Hadsten Malerforretning er specialiseret og udfører de fleste opgaver. Inden for dette område udføres langt fleste typer opgaver, som kunden måtte ønske.

Rundt på vores hjemmeside kan du læse mere om:

Det er blot nogle af de opgaver, vi udfører, og du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 20 49 52 75 for at høre, om vi er de rigtige til lige netop din maleropgave.