Skal din bolig istandsættes?

Skal du have spartlet vægge efter at fremleje et værelse? Måske er der kommet en skade på malingen eller væggen efter at have rykket rundt på møblerne? Måske er det bare ved at være tid til at alle småtingene bliver fixet?

Uanset anledningen tilbyder Hadsten Malerforretning assistance i forbindelse med istandsættelser af diverse husprojekter, lejlighedsopfriskninger og meget andet.

Vi har stor erfaring inden for en række forskellige typer af istandsættelse, og vi kan hurtigt og effektivt få den ramte væg, dør eller noget helt tredje til at se flot ud igen.

Istandsættelse ved fraflytning

Når du skal flytte ud af en lejlighed, kan du let komme ud for, at du selv skal stå for istandsættelsen. Det betyder for langt de fleste, at der skal spartles og males vægge, fordi man har haft hylder eller billeder hængt op.

Det kan selvfølgelig også være, at du har lejet en lejlighed eller et værelse ud, som skal sættes i stand, inden den næste lejer flytter ind.

Uanset hvad kan Hadsten Malerforretning stå for istandsættelsen af væggene, lofter og lignende inklusiv spartling, maling og opsætning af tapet efter dine ønsker.

 

Få den nye bolig til at se ny ud

Et andet populært tidspunkt at få istandsat en bolig, er når man har købt en lejlighed eller et hus. Hvis huset ikke er nybygget, trænger boligen ofte til en overhaling.

Professionelt malerarbejde kan få boligen til at se ny og moderne ud med malede døre, karme og lister, ud over selvfølgelig maling på væggene.

På den måde kan man virkelig få fornemmelsen af at være flyttet ind i et nyt hus, efter det er blevet istandsat i forbindelse med købet.

Hvis du har noget, du gerne vil have istandsat, så ring til os på 86 98 01 75 og lad os snakke om, hvad vi kan gøre for dig.