Malerarbejde ved nybyggeri

Når skelettet til en bygning står færdigt, skal der selvfølgelig males og shines op, så man får den rigtige fornemmelse af, at man træder ind i en ny bygning.

Hadsten Malerforretning har stor erfaring med at klargøre nybyggeri, så det bliver indflytningsklart og ser indbydende ud for dem, der er ude og besigtige ejendommen.

Vi har erfaring med at samarbejde med alle typer af kunder – både private, virksomheder og boligforening har tidligere nydt godt af vores arbejde, og derfor ved vi, at vi kan klare det meste inden for nybyggeri, der skal afleveres med den perfekte finish.

Med en professionel maler til at afslutte byggearbejdet, er du sikker på, at du også ender med det udtryk, du har drømt om og forestillet dig.

Vi kommer hele vejen rundt

Hadsten Malerforretning maler naturligvis alle de flader, du måtte ønske malet i forbindelse med nybyggeri.

Hvad enten det er gulv, loft eller vægge, kan vi være behjælpelige med at male og give et udtryk på det nybyggede, der oser af kvalitet.

Du er selvfølgelig velkommen til at spørge om råd og vejledning i forbindelse med valget af farver, når du skal have malet. Vi taler gerne med dig om, hvilket udtryk du kunne tænke dig, og dine muligheder i forhold til farver, glans og tekstur.

Ring og hør mere om maling af nybyggeri

Hvis du står med et nybyggeri, som du skal have malet, så ring til os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Vi giver gerne et tilbud på både maling af tilbygning, nye erhvervsejendomme, nye boliger og mange andre former for nybyggeri.

Ring på 20 49 52 75 og lad os få en snak om, hvordan Hadsten Malerforretning kan hjælpe dig i forbindelse med dit nybyggeri.