Indvendigt malerarbejde

Hadsten Malerforretning tilbyder hjælp til det indvendige malerarbejde. Der er stort set ikke det indvendige malerarbejde, som vi ikke kan klare, og vi giver gerne et tilbud på det, du skal have ordnet.

Der er mange grunde til, at man kan have brug for en maler til at male indvendigt. Den mest almindelige er nok, at der simpelthen er gået en del tid, siden man fik malet eller sat tapet op. Med tiden kan maling og tapet nemlig godt komme til at se falmet og gammelt ud.

Det er helt naturligt, som man lever og bor i et hus, at stegeos, slid og måske rygning kommer til at sætte sine spor på væggene, karmene, listerne og så videre.

En nem måde at få følelsen af, at man bor i et nyt hus, er at få malet indvendigt. Man tilbringer som regel mange timer i hjemmet, og her er det naturligvis det indvendige, man kigger på.

Vi klarer blandt andet:

N

Maling af vægge og lofter

N

Maling af indvendigt træværk

N

Maling af lister, døre og karme

N

... og meget mere!

Vi udfører også større indvendige opgaver, som hvis man skal gøre en lejlighed i stand i forbindelse med flytning eller maling i forbindelse med en renovering af en del af huset.

For erhvervskunder tilbyder vi også maling i forbindelse med klargøring af nybyggeri og istandsættelse af lejligheder. Vi kan gøre malerarbejdet i det nye byggeri på kort tid, så det hurtigt er klart til indflytning.