Opsætning af tapet

Står du med en stue, et køkken eller et helt tredje værelse, som trænger til et nyt udtryk, er tapet en hurtig måde at få nyt liv i et rum. Det sparer al besværet med at skulle male flere gange. Desuden ved man altid, hvordan det færdige produkt ser ud, så man ikke bliver overrasket, som når malingen tørrer, og farven pludselig slet ikke var, som du troede.

Selvom processen med at sætte tapet op, er dog ikke så ligetil. Forarbejdet skal gøres ordentligt, for ellers bliver det færdige produkt aldrig pænt. Det er derfor vigtigt, at overfladerne er helt glatte, ordentligt rene og ikke mindst tørre.

Derefter kommer hele processen med at sætte selve tappettet op. At lime det fast på væggen, sørge for det hele hænger snorlige og ikke mindst skærer det til, så stikkontakter, udtræk og lignende er tilgængelige.

Få professionel hjælp

Det kan sagtens lade sig gøre at opsætte tapet selv. Dog er det, som med så mange andre ting, svært at ramme et resultat, der er ligeså godt som det en professionel kan levere.

Derfor står vi hos Hadsten Malerforretning altid klar til at give en hjælpende hånd, hvis du har en væg eller måske et helt rum, som du gerne vil have tapetseret. For vi ved, at det kan være en langsommelige proces, som hurtigt kan tage flere dage, hvis man selv skal stå for det.

Vi har dog mange års erfaring med at sætte tapeter op, så vi kan sikre, at du får præcis det resultat, du havde drømt om, hurtigt og effektivt.

Skal vi hjælpe dig med dit nye tapet, så ring på 20 49 52 75 og hør nærmere om, hvordan Hadsten Malerforretning kan hjælpe dig.